Solcellevask i Århus

Solcellevask - vask af solceller, det betaler sig!

Ejer du et solcelleanlæg, er du sikkert klar over, at det er en god idé at holde solcellepanelerne rene. Skidt og snavs påvirker nemlig effektiviteten af solcellerne, og dermed får du ikke det bedste udbytte af dem.

Som vinduespudserkunde hos SR Totalservice, har du også mulighed for at vælge solcellevask som en del af din aftale. Så kommer vi og vasker dine solceller i samme ombæring.

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til solcellevask, så hvis du skal energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Vi vil ikke benytte nogen form for kemi til at vaske solceller, men udelukkende gøre brug af vores rentvandsanlæg med demineraliseret vand, som vi hovedsageligt benytter til at give vores kunder rene vinduer til en overkommelig pris. Denne metode egner sig nemlig også glimrende til vask af solceller.

SR Totalservice vil derfor anbefale vask af solceller én gang om året. Oftere mener vi ikke er nødvendigt i det danske klima. Når dine solceller er blevet rengjort, vil de igen kunne yde sit maksimale. Det, mener vi, er den mest optimale løsning, som både vil gavne din pengepung såvel som miljøet.

Bemærk at vi kun tilbyder solcellevask til vores faste vinduespudser kunder.

Rengøring af solceller i Århus og omegn

Solceller bliver udsat for lidt af hvert her i Danmark. Vind og vejr med alt hvad der kommer i form af regn, sne og støvpartikler, såvel som blade fra træerne og fugleklatter kan bidrage til, at dine solceller ikke er helt så energieffektive, som de burde være. Derfor er det en rigtig god idé at vaske dine solceller. Solcellevask kan bidrage til en bedre ydeevne og effektivitet, og det kommer dig og din pengepung til gode.

Er du vinduespudserkunde hos os, har du også mulighed for at tilføje solcellevask til din aftale. Så kommer vi efter aftale og sørger for, at du både får rene vinduer såvel som solceller. Som udgangspunkt anbefaler vi rengøring af solceller én gang årligt, men har du andre ønsker, er vi selvfølgelig også imødekommende over for det.

Vi sørger for at planlægge din solcellevask i samme ombæring som vinduespudsningen, og derved kan vi skåne miljøet og undgå unødvendig kørsel. Går du også med tanker om facadevask, kan vi også tilføje det til din aftale.

Hvorfor er solcellevask vigtigt?

Hvorfor er det vigtigt med regelmæssig vask af solceller? Snavs, støv og lignende har stor betydning for effektiviteten af dine solceller. Ligesom snavsede ruder kan være svære at se ud af, kan solens stråler ikke trænge ordentligt igennem snavs og støv, og dermed kan solcellerne ikke få det bedste udbytte af strålerne.

I Danmark er vi mange, som har solceller på taget, og her er de særligt udsatte for både vind og vejr, samt fugleklatter og snavs og os fra trafikken. Og vil du gerne have det bedste ud af dine solceller, så er det vigtigt at vaske dem. Hos SR Totalservice anbefaler vi én årlig vask af solceller, for det kan være med til at sikre en bedre ydeevne. Alt efter placeringen af dine solceller, og hvor i Århus eller omegn du bor, kan der selvfølgelig være andre behov.

Uanset om vi skal komme og vaske dine solceller én gang eller måske to gange årligt, sørger vi for, at det passer ind med din vinduespudsningsaftale. Vi slår altså to fluer med ét smæk, så at sige. Det gør vi bl.a. for at sikre en mere optimal rute, og dermed spare unødvendig kørsel. Det er ikke bare praktisk, men også bedre for miljøet.

Vi tilbyder solcellevask i Århus og omegn

Vi hjælper med solcellevask i Århus og omegn til dig, som er fast vinduespudserkunde hos os. Herunder kan du se på kortet, hvor vi kommer. Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Indhent et tilbud