Facadevask i Århus

Facadevask i Århus og omegn

Som boligejer eller butiksejer ved du sikkert, at en velholdt facade kan have stor betydning. En flot og ren facade kan nemlig give dine gæster eller kunder et bedre indtryk. Som vinduespudserkunde hos os, har du derfor også mulighed for at få vasket din facade i samme ombæring. Vi tilbyder facadevask til både erhvervskunder og private i Århus og omegn, som et glimrende supplement til vinduespudsningen.

Med facadevask sørger vi ikke bare for, at din bygning fremstår flot og velholdt – det bidrager også til vedligeholdelse af bygningens facade. Vi tilbyder både den lettere facadevask til overordnet vedligehold, samt mere grundig facaderengøring, hvor vi går mere i dybden og bl.a. benytter os af algebehandling.

Miljøvenlig vask af dine facader

Hos SR Totalservice går vi op i miljøet, og derfor er vores facadevask altid så miljøvenlig som muligt. Vi tilbyder skånsom vask af facader i glas, aluminium, træ, mursten mm, og her benytter vi os gerne af vores rentvandsanlæg, som vi også bruger til vask af vinduer.

Vores rentvandsanlæg til vask af vinduer med opvarmet demineraliseret vand har en bred vifte af anvendelsesmuligheder i op til 15 meters højde. Derfor egner det sig også godt til facadevask og lignende.

Er der behov for ekstra grundig rengøring af din facade, sørger vi for at bruge miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler og neutrale sæber. Det gør vi for at passe bedre på dyreliv, vandløb, søer og grundvand. Dermed er du ikke bare sikret rene omgivelser, men også en ren samvittighed.

Bemærk at vi kun tilbyder facadevask til vores faste vinduespudser kunder.

Facadevask i Århus til erhvervskunder og private​

Hos SR Totalservice tilbyder vi facadevask til vores faste erhvervskunder, såvel som private kunder. Så er du i forvejen vinduespudserkunde hos os, har du mulighed for at tilvælge facadevask. Ligesom med vinduespudsning kører vi i hele Århus og omegn, og du har derfor mulighed for at få facadevask med, når vi kommer og pudser dine vinduer.

Med vores mangeårige erfaring og en stolt faglighed, sørger vi for et godt resultat hver gang – både når det gælder facadevask, såvel som vinduespudsning. Du kan derfor trygt regne med os, hvis du drømmer om flotte, rene facader til din virksomhed eller dit hjem.

Som vinduespudserkunde hos os, kan du som sagt tilføje facadevask til din aftale. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er ny kunde, som ønsker både vinduespudsning og facadevask – dertil har du også mulighed for at vælge solcellevask, hvis du ønsker rene og mere effektive solceller.

Hvad er facadevask?

En facadevask er en glimrende måde at vedligeholde din bygnings facade, uden at skulle sætte gang i den helt store renovering. Din bygning – uanset om det er bolig eller erhverv, såsom butik, vil fremstå flot og velholdt med en jævnlig facadevask, og dermed vil den også være med til at skabe et godt indtryk for dine gæster eller kunder.

Der findes mange forskellige metoder, når det gælder facadevask, og det hele afhænger af, hvad bygningens facade består af. Det kan f.eks. være en facade af glas, mursten, træ eller en kombination heraf. Vi benytter os selvfølgelig af de metoder, der egner sig bedst til de pågældende materialer, og du kan dermed forvente et godt og skånsomt resultat.

Vi tilbyder facadevask i Århus og omegn

Vi hjælper med facadevask i hele Århus og omegn. Vi kommer både i Århus N, Århus V, såvel som midtbyen og de omkringliggende byer med 8000-postnumrene. Herunder kan du se på kortet hvor vi kommer. Hvis du er i tvivl, skal du endelige kontakte os for at høre mere.

Indhent et tilbud