En stærk servicepartner inden for vinduespudsning, solcellevask og vask af facader

SR Totalservice ejes og drives af Stephan Rasmussen, der har pudset vinduer siden efteråret 2000. Vi henvender os til en bred gruppe af kunder: Private, erhverv, offentlige institutioner samt boligforeninger. 

Vi er din stærke serviceudbyder, der leverer den bedst mulige løsning med det helt rigtige og tidssvarende udstyr. Dette består bl.a. af et rentvandsanlæg med demineraliseret vand (omvendt osmose) der pt. kan vaske vinduer og facader i højder helt op til 13 meter, hvilket svarer til 3.-4. sal.

Fremstillingsprocessen er meget enkel: Det er drevet af vindkraft og uden nogen former for kemikalier.

Her kommer vi

SR Totalservice servicerer jævnligt kunder i Aarhus, Egå, Brabrand, Åbyhøj, Hinnerup, Hadsten, Foldby, Galten, Skovby, Herskind, Hammel, Harlev, Framlev, Hjortshøj, Langå, Lyngå, Sabro, Borum, Lading, Skanderborg, Skødstrup og Tilst. Klik her for at se en komplet liste over de områder vi jævnligt kommer i.

Bor du i én af ovennævnte kommuner, men fremgår dit lokalområde ikke oven for, så kontakt os venligst ved at klikke her.

Få et gratis tilbud eller stil et spørgsmål


Vi tilbyder følgende services:

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud 

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til vinduespudsning, facadevask og solcellevask, så hvad end dine ruder er snavsede, facaden er fuld af skidt, eller du vil energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!