Din vinduespudser i Århus

Om SR Totalservice

Vinduespudser med 20 års erfaring

SR Totalservice ejes og drives af Stephan Rasmussen, der har mere end 20 års praktisk erfaring som vinduespudser i Århus. Vi henvender os til en bred gruppe af kunder: Private, erhverv, offentlige institutioner samt boligforeninger. Vi kommer i hele Århus og omegn.

Vi er din stærke serviceudbyder, der leverer den bedst mulige løsning med det helt rigtige og tidssvarende udstyr. Dette består bl.a. af et rentvandsanlæg med EL-opvarmet demineraliseret vand. Vores tidssvarende udstyr gør os ligeledes i stand til at vaske vinduer og facader op til og med 5. sal.

Professionelt resultat - hver gang!

Vi udfører vort arbejde efter den bedste og mest effektive metode, og vi pudser naturligvis også vinduer på traditionel vis – med vand, sæbe og gummiskraber.

Samtidig med at vores arbejde bliver udført udelukkende på fast basis, kan vi derved optimere vores arbejdsprocesser, der kommer både dig og klimaet til gavn! Fremstillingsprocessen er meget enkel: Det er drevet af vindkraft og uden nogen former for kemikalier.

Hvis du ikke har erfaring med vinduespudsning i Århus, kræver det en besværlig og tidskrævende indsats, der ofte ender utilfredsstillende med striber. Derfor er det godt givet ud, at bestille en professionel vinduespudser.

SR Totalservice udfører vinduespudsning i Århus og har mere end 20 års praktisk erfaring “på glasset”, og derfor er vi eksperter på området. Vores vinduespudsere benytter sig altid af ordentligt og tidssvarende udstyr, så opgaven udføres mest effektivt og skånsomt.

Indhent et tilbud