Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vinduespudser-aarhus.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om os | SR Totalservice

En stærk servicepartner inden for vinduespudsning, solcellevask og vask af facader

SR Totalservice ejes og drives af Stephan Rasmussen, der har mere end 20 års praktisk erfaring i branchen. Vi henvender os til en bred gruppe af kunder: Private, erhverv, offentlige institutioner samt boligforeninger. 

Vi er din stærke serviceudbyder, der leverer den bedst mulige løsning med det helt rigtige og tidssvarende udstyr. Dette består bl.a. af et rentvandsanlæg med EL-opvarmet demineraliseret vand. Vort tidssvarende udstyr gør os ligeledes i stand til at vaske vinduer og facader op til og med 5. sal. Vi udfører vort arbejde efter den bedste og mest effektive metode, og vi pudser naturligvis også vinduer på traditionel vis – med vand, sæbe og gummiskraber. Samtidig med at vort arbejde bliver udført udelukkende på fast basis, kan vi derved optimere vore arbejdsprocesser, der igen kommer både dig og klimaet til gavn!”

Fremstillingsprocessen er meget enkel: Det er drevet af vindkraft og uden nogen former for kemikalier.

Her kommer vi

SR Totalservice servicerer jævnligt kunder i Aarhus, Egå, Brabrand, Åbyhøj, Hinnerup, Hadsten, Foldby, Galten, Skovby, Herskind, Hammel, Harlev, Framlev, Hjortshøj, Langå, Lyngå, Sabro, Borum, Lading, Skanderborg, Skødstrup og Tilst. Klik her for at se en komplet liste over de områder vi jævnligt kommer i.

Bor du i én af ovennævnte kommuner, men fremgår dit lokalområde ikke oven for, så kontakt os venligst ved at klikke her.

Få et gratis tilbud eller stil et spørgsmål


Vi tilbyder følgende services:

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud 

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til vinduespudsning, facadevask og solcellevask, så hvad end dine ruder er snavsede, facaden er fuld af skidt, eller du vil energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!