Her kommer vi

Vi servicerer hele Århus og omegn!

Hos SR Totalservice har vi i mere end 20 år serviceret vores glade kunder med vinduespudsning i Aarhus og omegn. Vores ekspertise og dedikation til faget er din garanti for, at hver opgave udføres med præcision – og dine vinduer bliver skinnende rene, uden striber og uden skuffelser.

Vi har bred erfaring med vinduespudsning i Aarhus til mange forskellige typer kunder – fra private til hjem til større lejlighedskomplekser, erhverv og offentlige institutioner. Alle kan få glæde af vores professionelle vinduespudseres håndværk.

Miljøbevidst vinduespudser i Århus

Det er vigtigt, at vi tænker på vores miljø – og det gælder også i forbindelse med rengøring og vinduespudsning. Hos SR Totalservice tager vi højde for miljøet, og vi er stolte af vores miljøvenlige tilgang til vinduespudsning.

Ønsker du mere information om vores miljøvenlige vinduespudsning, kan du læse om det her på hjemmesiden, og har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os.

Vælg SR Totalservice som din lokale vinduespudser

Bor du i Aarhus og omegn, og drømmer du om skinnende rene vinduer, er SR Totalservice det helt rette valg. Vi tilbyder en god, skræddersyet vinduespudsningsaftale med omtanke for miljøet – så vælg os som din vinduespudser i Aarhus.

Vi kommer gerne forbi følgende områder i Aarhus og omegn:

 • Aarhus C
 • Aarhus N
 • Aarhus V
 • Aabyhøj
 • Brabrand
 • Egå
 • Galten
 • Hasselager
 • Hinnerup
 • Hjortshøj
 • Risskov
 • Viby J
 • Sabro
 • Skæring
 • Stavtrup
 • Tilst

Vi pudser i følgende byer

Vinduespudsning med omtanke for miljøet

Det er vigtigt at vise hensyn til miljøet – også når det gælder rengøring og vinduespudsning. Vælger du SR Totalservice som din professionelle vinduespudser, er du sikret en grundig vinduespudsning med omtanke for miljøet.

Når vi pudser vinduer, benytter vi os gerne af en moderne teknik, hvor demineraliseret vand med vindkraft føres gennem en lang teleskopstang med børste, så vi kan vaske vinduet helt rent. Denne teknik anvendes mere og mere inden for vinduespudserfaget, og den giver ikke bare rene vinduer, men gør det også muligt at vaske vinduer i højden. Vi kan dermed vaske vinduer helt op til 5. sal. Desuden foregår denne metode helt uden brug af kemikalier, og vi tager højde for at benytte os af grøn energi til produktion af det demineraliserede vand, såvel som opvarmningen heraf.

Er du mere til den traditionelle vinduespudsning, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge dette. Til den traditionelle vinduespudsning benytter vi os af sæbevand, indsæber og skraber – og her sørger vi altid for at vælge svanemærkede produkter uden kemikalier.

Det er ikke kun, når det gælder vores teknik, at vi tager højde for miljøet. Det gør vi nemlig også, når vi planlægger vores rute. Med kunder i hele Aarhus og omegn, kommer vi vidt omkring, og derfor sørger vi også for at planlægge vores rute meget nøje, så vi kan undgå unødvendig kørsel.

Vinduespolering i Århus

Din vinduespudser i Aarhus - til private og erhverv

Hos SR Totalservice har vi mere end 20 års erfaring med vinduespudsning i Aarhus og omegn. Derfor har repræsenterer vi også en bred gruppe af kunder; både private, erhverv, offentlige institutioner og boligforeninger. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, uanset om du står som privatperson eller erhvervsdrivende og ønsker professionel vinduespudsning.

Det kan også være, du er vicevært eller varmemester i en boligforening i Aarhus Kommune, hvor der er behov for professionel vinduespudsning til lejemålene.

Ej at forglemme skoler og daginstitutioner i Aarhus, hvor der kan have været mange små fingre forbi i løbet af dagen. Vi kommer derfor også gerne og sørger for rene, klare vinduer – uden små fingre – hos de aarhusianske skoler og daginstitutioner. Det gælder både centralt i Aarhus, men også i de omkringliggende postnumre i Aarhus Kommune.

Vinduespudsning, solcellevask og facadevask

Er du allerede fast vinduespudserkunde hos os, har du også mulighed for at benytte dig af vores solcellevask eller facadevask.

Er det nu også nødvendigt at vaske solceller? Det er faktisk en god idé at vaske solceller en gang om året, for rene solceller er altid mere energieffektive. Her benytter vi udelukkende vores rentvandsanlæg med demineraliseret vand til rengøringen af dine solceller. Så er du fast kunde hos os, og ønsker du at få dine solceller til at yde deres maksimale, kan vi anbefale en årlig solcellevask.

Bor du i Aarhus og omegn, har du som fast vinduespudserkunde også mulighed for at benytte dig af vores facadevask. Her tilbyder vi skånsom og miljøvenlig vask af facader af glas, aluminium, træ mm. Skal dette være ekstra effektivt benytter vi os også gerne af neutrale sæber og miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler. Facadevask henvender sig til både private og erhverv, som allerede er vinduespudserkunde hos os.

Hvad koster det at få pudset vinduer i Aarhus?

Hos SR Totalservice går vi op i den enkelte kundes ønsker og behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede, personlige pristilbud. Vi tager udgangspunkt i omfanget af opgaven og tager højde for særlige forhold, såvel som dine ønsker og forventninger til resultatet. Det kan være sådan noget som antallet af vinduer, placering, samt hvilken form for rengøringsmetode vi skal benytte os af.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan få et godt indblik i opgaven og dit behov, og derved kan vi give dig et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud.

Ønsker du et tilbud på professionel vinduespudsning i Aarhus, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vinduespudsning i både det centrale Aarhus, Aarhus V og Aarhus N, såvel som de omkringliggende byer med 8000-postnumre. Bor du Sabro, Galten eller Stavtrup, er du derfor også velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på vinduespudsning i Aarhus her.