Vinduespudsning i Århus

Vinduespudsning i Århus og omegn

SR Totalservice tilbyder professionel vinduespudsning med 20+ års erfaring. Vi servicerer glade og tilfredse kunder i hele Århus og omegn. Som kunde hos SR Totalservice er du sikret en professionel behandling, et flot slutresultat og en fair og konkurrencedygtig pris.

Vi har faste aftaler med vores kunder, hvor vi kommer ud og sørger for skinnende rene vinduer hver gang. Til vores faste kunder i Århus og omegn, tilbyder vi også solcellevask og facadevask.

Tilbud på vinduespudsning i Århus

Ønsker du et tilbud på vinduespudsning, kan du udfylde formularen her på siden. Du kan også klikke her for at gå til vores tilbudsside, hvor du kan udfylde formularen. Her har du mulighed for at vedhæfte et par billeder, så er det nemlig nemmere for os at give et pristilbud. Vores priser er skræddersyede og tilpasset opgavens omfang, særlige forhold samt dine ønsker og behov. Vi kommer i hele Århus og omegn, og vi glæder os til at høre fra dig! 😊

Miljøvenlig vinduesvask og vinduespudsning i Århus

Hos SR Totalservice går vi op i miljøet, og derfor er vores vinduesvask altid så miljøvenlig som muligt. Vi anvender nemlig ingen kemikalier, og den elektricitet, vi benytter til fremstillingen af rent vand, er drevet af vindkraft. Det er din garanti for rene ruder med god samvittighed!

Vi tilbyder vinduesvask, hvor vi benytter en moderne teknik, hvor demineraliseret vand som igennem en teleskopstang med børste. Det demineraliserede vand giver renere vinduer, og det er bedre for miljøet og omgivelserne. Med teleskopstangen har vi desuden mulighed for at vaske vinduer helt op til 5. sal.

Ønsker du mere traditionel vinduespudsning med sæbevand, indsæber og skraber, er det selvfølgelig også en mulighed. Her bruger vi kun svanemærkede produkter i vores arbejde. Derudover planlægger vi nøje vores ruter så vi undgår unødvendig ekstra kørsel. 

Vinduespudsning og vinduesvask i Århus

Vinduespudsning er, som vi kender det, med sæbevand, indsæber og skraber, mens vinduespolering idag mere korrekt kan forbindes med vinduesvask med demineraliseret vand, der gennem en lang teleskopstang med børste bruges til at vaske glasset helt rent. Denne teknik bruges mere og mere i højderne og på før utilgængelige steder, kan man med denne nye teknik nå mere og længere. Pt. tillader denne teknik os at vaske vinduer i op til 5. sals højde.

Demineraliseret vand fremstilles ved, at almindeligt postevand under højt tryk presses gennem en membran og til slut er renset så meget, at kun H2O-molekylet er tilbage. Alt dette bruges med god samvittighed, da teknikken benyttes helt uden brug af kemikalier. Elektriciteten, der bruges til fremstillingen af det rene vand, er desuden drevet af vindkraft. Det er helt rent vand, som dybderenser glasset og i princippet efterlader det som lakoverfladen på en nyvasket bil.

Vi servicerer vores skønne kunder med vinduespudsning i hele Århus og omegn, og vi glæder os til at høre fra dig, og give et godt tilbud på at få dine vinduer rene. Kontakt os for et godt tilbud. 😊

Vi pudser i hele Århus og omegn!

Vi hjælper med vinduespudsning i Århus og omegn. Så uanset om du bor i Aarhus C, Aarhus N eller V, eller om du bor i Hinnerup eller Galten, står vi klar til at hjælpe dig med at få skinnende rene vinduer. Herunder kan du se på kortet, hvor vi kommer. Er din by ikke med på kortet, eller er du i tvivl, må du hellere end gerne kontakte os for at høre mere – måske ligger det lige på ruten, og så kommer vi gerne forbi.

Indhent et tilbud

Vinduespudsning i Århus til både virksomheder og private

Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både private og erhverv. Så uanset om du bor i villa, parcelhus eller rækkehus i Århus, eller du står som virksomhedsejer og ønsker professionel vinduespudsning i Århus, kan du regne med SR Totalservice.

Hos SR Totalservice har vi med mere end 20 års erfaring i branchen godt styr på vinduespudsning hos mange forskellige typer kunder. Vi pudser dermed ikke kun vinduer hos private, men også hos mange virksomheder og erhverv, såvel som offentlige institutioner. Det gælder f.eks. også boligforeninger, såvel som skoler og daginstitutioner, hvor der kan være behov for jævnlig vinduespudsning.

Med en fast vinduespudseraftale hos os er I sikret rene og klare vinduer – altid. Og som fast kunde har du yderligere mulighed for at tilvælge facadevask. Det kan f.eks. være en fordel for dig, der er erhvervskunde, og som gerne vil have, at din butik- eller virksomhedsfacade fremstår nydelig og indbydende. Er du privat kunde hos os, er facadevask selvfølgelig også en mulighed som supplement til vinduespudsningen.

Rene vinduer i Århus - det klarer vi

Os fra bilerne og årstidens gøren og laden sætter deres præg på ruder og vinduer, og i en stor by som Århus er det ingen undtagelse. Vi hjælper dig med at få flotte og rene vinduer i hele Århus og omegn. Så uanset om du bor i midtbyen, eller om du bor i Aarhus N eller Aarhus V, sørger vi for, at du får rene vinduer.

Det sydlige Århus er selvfølgelig heller ingen undtagelse, så bor du i Viby, Hasselager eller Højbjerg, kommer vi selvfølgelig også gerne forbi. Vi har også kunder helt så langt som i Galten og Hinnerup, så skal du med på ruten, er du velkommen til at kontakte os. Så får du et skræddersyet og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i din by.