Vinduespudser i Aarhus

Vinduespudser i Aarhus og omegn - her kommer vi

Er dine vinduer stadig snavsede efter en lang og regnfuld vinter, efterfulgt af en ordentlig omgang pollen i luften? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos SR Totalservice sørger vi for rene vinduer i hele Aarhus og omegn. Så gider du heller ikke længere se på de beskidte vinduer, eller har du i det hele taget svært ved at se ud af dem? Så kontakt os og få et godt tilbud på vinduespudsning i Aarhus.

SR Totalservice – din vinduespudser i Aarhus

Skal du bruge en professionel vinduespudser i Aarhus eller omegn, kan du trygt regne os. SR Totalservice drives og ejes af Stephan Rasmussen, som har mere end 20 års erfaring inden for vinduespudserfaget i Aarhus. Du kan læse mere om SR Totalservice her.

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Aarhus og omegn til en god og konkurrencedygtig pris. Vi har glade og tilfredse vinduespudserkunder fra Aarhus Nord til Syd, samt flere af de omkringliggende byer i Aarhus-oplandet. Skal du også være en af vores tilfredse kunder, så kontakt os endelig. Har du spørgsmål til vores rengøringsmetoder, eller er du nysgerrig på, om vi kommer i dit område, er du også velkommen til at kontakte os.

Er du allerede fast vinduespudserkunde hos os – eller har du planer om at blive det – har du også mulighed for at tilvælge vores professionelle solcellevask eller facadevask. Perfekt til dig der ønsker en samlet aftale med rene vinduer og mere effektive solceller, eller et hjem eller en virksomhed, som fremstår flot og skinnende ren på både vinduer og facader.

Få et tilbud på vinduespudsning og bliv en af vores glade kunder

Hos SR Totalservice har vi mere end 20 års erfaring med professionel vinduespudsning og dermed masser af glade kunder i hele Aarhus og omegn. Skal du også være en af dem? Så kontakt os og få et godt tilbud på vinduespudsning.

Vi pudser vinduer hos både private, erhverv såvel som offentlige institutioner i hele Aarhus og omegn – så tøv ikke med at kontakte os, så vender vi tilbage med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud

Hvor kommer vi – her kommer vi!

Søger du en vinduespudser i Aarhus og omegn, kan du regne med SR Totalservice. Men Aarhus er selvfølgelig ikke bare Aarhus – og du vil sikkert gerne lige sikre dig, at vi kan komme og pudse vinduer hos dig. Skal du bruge en vinduespudser til din lejlighed i Aarhus C, eller har du brug for flotte og rene vinduer på din villa i Aabyhøj eller Risskov?

Uanset om du bor i Aarhus C, Aarhus V eller Aarhus N, eller om du bor i Viby, Højbjerg eller sågar Hinnerup, kan vi svinge forbi dig med vores udstyr. Vores område spænder nemlig vidt i det aarhusianske, og vi kommer forbi inden for alle postnumre i Aarhus og omegn.

Du kan se hvilke byer, vi kommer i her. Står din by ikke på listen, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og høre, om vi kan komme forbi dig – ligger det på ruten, kan vi sikkert også komme forbi dig, så du kan nyde rene og klare vinduer.

Vi pudser vinduer hos alle slags kunder:

  • Huse og lejligheder
  • Virksomheder og erhvervsejendomme
  • Daginstitutioner og skoler mm.

Miljøvenlig vinduespudser i Aarhus

Søger du en professionel vinduespudser i Aarhus med fokus på miljøet? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos SR Totalservice tilbyder vi miljøvenlig vinduespudsning i Aarhus og omegn.

Vi bruger nemlig en moderne rengøringsteknik, hvor vinduerne vaskes med rent, demineraliseret vand. Det betyder, at vandet, som vi vasker vinduer med, er renset og fri for kalk og andre mineraler. Derved undgår vi striber og synlige mærker på glasset efter tørring, og dine vinduer vil fremstå helt klare og rene. Vandet føres gennem en teleskopstang med børste, som gør det muligt for os at rengøre vinduer op i højden. Faktisk kan vi pudse vinduer helt op på 5. sal med denne metode.

Vores smarte rentvandssystem drives desuden af vindkraft, og derved sparer vi også på elektriciteten. Vi bruger desuden heller ikke sæber eller kemikalier ved denne metode – og du kan altså få helt rene vinduer med god samvittighed og omtanke for miljøet.

Ønsker du en mere traditionel vinduespudsning med sæbevand, indsæber og skraber, sørger vi selvfølgelig også her for at bruge svanemærkede produkter i vores arbejde for at skåne miljøet så meget som muligt.

Med mange kunder i Aarhus og omegn kommer vi også vidt omkring, og derfor sørger vi også for at planlægge vores rute så hensigtsmæssigt som muligt, så vi kan undgå unødvendig ekstra kørsel. Dét kalder vi miljøvenlig vinduespudsning i Aarhus.

Hvad koster professionel vinduespudsning i Aarhus og omegn?

Prisen på vinduespudsning afhænger først og fremmest af antallet af vinduer. Vores priser på vinduespudsning er skræddersyede og tilpasset opgavens omfang, samt dine ønsker og behov, så derfor er det vigtigt for os at vide lidt om opgaven.

Hvor mange vinduer skal vi rengøre, hvordan er tilgængeligheden, og er det fx sprossede vinduer, panoramavinduer eller lignende. Hvor ofte skal vi komme og pudse vinduer hos dig – ønsker du fx en fast aftale med faste, jævnlige intervaller? Og har du måske særlige ønsker til, hvilken rengøringsmetode vi benytter os af? For at kunne give dig en pris på vinduespudsning, skal vi derfor vide lidt mere om din opgave og dine ønsker.

Du kan udfylde formularen her på vores hjemmeside, hvor du kan beskrive opgavens omfang – herunder antal vinduer mm. Har du mulighed for det, må du også meget gerne vedhæfte lidt billeder, da det gør det nemmere for os at give et mere konkret tilbud. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på vinduespudsning.