Miljøvenlig vinduesvask

Hos SR Totalservice går vi op i miljøet, og derfor er vores vinduesvask altid så miljøvenlig som muligt. Vi anvender nemlig ingen kemikalier, og den elektricitet, vi benytter til fremstillingen af rent vand, er drevet af vindkraft. Det er din garanti for rene ruder med god samvittighed!

Vinduespudsning er, som vi kender det, med sæbevand, indsæber og skraber, mens vinduespolering idag mere korrekt kan forbindes med vinduesvask med demineraliseret vand, der gennem en lang teleskopstang med børste bruges til at vaske glasset helt rent.

Denne teknik bruges mere og mere i højderne og på før utilgængelige steder, kan man med denne nye teknik nå mere og længere. Pt. tillader denne teknik os at vaske vinduer i op til 5. sals højde.

Demineraliseret vand fremstilles ved, at almindeligt postevand under højt tryk presses gennem en membran og til slut er renset så meget, at kun H2O-molekylet er tilbage.

Alt dette bruges med god samvittighed, da teknikken benyttes helt uden brug af kemikalier. Elektriciteten, der bruges til fremstillingen af det rene vand, er desuden drevet af vindkraft. Dét er helt rent vand, som dybderenser glasset og i princippet efterlader det som lakoverfladen på en nyvokset bil.

Få et gratis tilbud eller stil et spørgsmål


phone
Ring til os på
88 62 69 88
mail
Send en e-mail til srtotal@gmail.com

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud 

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til vinduespudsning, facadevask og solcellevask, så hvad end dine ruder er snavsede, facaden er fuld af skidt, eller du vil energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!