Solcellevask - vask af solceller, det betaler sig!

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til solcellevask, så hvis du skal energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland.

Her i Danmark er solceller normalt ikke udsat for ekstreme mængder besmudsning. Dog vil der over tid danne sig et lag af alger, pollen og fugleklatter osv, der over en længere periode vil nedsætte solcellernes effektivitet.

Vi vil ikke benytte nogen form for kemi til at vaske solceller, men udelukkende gøre brug af vores rentvandsanlæg med demineraliseret vand, som vi hovedsageligt benytter til at give vores kunder rene ruder til en overkommelig pris.

SR Totalservice vil derfor anbefale vask af solceller 1 gang pr år. Oftere mener vi ikke er nødvendigt i det danske klima. Når dine solceller er blevet rengjort, vil de igen kunne yde sit maksimale.

Det mener vi er den mest optimale løsning, der gavner BÅDE pengepung og miljø!

 

Få et gratis tilbud eller stil et spørgsmål


phone
Ring til os på
88 62 69 88
mail
Send en e-mail til srtotal@gmail.com

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud 

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til vinduespudsning, facadevask og solcellevask, så hvad end dine ruder er snavsede, facaden er fuld af skidt, eller du vil energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!