Vinduespuder i Viby J


8260 Viby J er en del af vort rutesystem, hvorfor vi ofte er i området. Vi lægger meget vægt på at udføre vort arbejde på den mest bæredygtige måde, hvilket kommer både dig som kunde og miljøet til gavn.

Ønsker du en effektiv og skånsom vinduespudsning, der samtidig udføres med grøn samvittighed? Så står vi hos SR Totalservice klar til at løse opgaven for dig. Med stor erfaring samt et miljøvenligt og kemikaliefrit fokus sørger vi for rene ruder i Viby J og over hele Midtjylland. Vælger du os til at stå for vinduespudsningen af din bolig, sikrer vi at du får flot polerede ruder, der lader sollyset trænge smukt ind i dit hjem.

Har du selv prøvet at pudse dine vinduer, ved du, hvor tidskrævende en opgave, det kan være. Og du er ikke engang garanteret et tilfredsstillende resultat, da striber og helligdage kan være svære at undgå, når man ikke har den fornødne erfaring og det rette udstyr. Det kan derfor hurtigt betale sig for dig at vælge os som din vinduespudser, fordi vi hurtigt og grundigt kan klare opgaven for dig. Med vores professionelle hjælp får du spejlblanke vinduer uden selv at løfte en finger. 

Ring til os i dag og få en uforpligtende tilbud. Du kan tilmed trække din vinduespudsning fra i skat med skattefradrag. 

Er vinduespudsning bare én af de uoverskuelige pligter, der gentagne gange bliver udsat, så kontakt os. Vinduespudsning er ikke en stor og dyr entreprise.

Vi elsker struktur i hverdagen, og derfor bliver al arbejde planlagt i vort rutesystem.

Ønsker du, ligesom os, at fokusere på det du er bedst til, så overlad ansvaret for den gode udsigt til os!

Med baglandet iorden, kan vi fokusere på det vi gør bedst, nemlig at udføre et godt stykke arbejde for dig i 8260 Viby J.

Få et uforpligtende tilbud

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!