Facadevask

Hos SR Totalservice går vi op i miljøet, og derfor er vores facadevask altid så miljøvenlig som muligt. Vi anvender nemlig ingen kemikalier, og den elektricitet, vi benytter til fremstillingen af rent vand, er drevet af vindkraft. Det er din garanti for rene ruder med god samvittighed!

Vores rentvandsanlæg til vask af vinduer med opvarmet demineraliseret vand har en bred vifte af anvendelsesmuligheder i op til 15 meters højde. Derfor tilbyder vi også skånsom vask af facader af glas, aluminium, træ etc. Det være sig vask af din virksomheds smukke facade,skiltevask og vask af udhæng, beklædning, tagrender på dit hus, vask af stålplader osv.

Rene og nyvaskede skilte giver et bedre indtryk af din virksomhed og er mere indbydende at se på, og giver også en øget synlighed.
Har du brug for en skånsom nedvaskning med vort rentvandsanlæg til dit udhæng samt beklædning på huset, glas/alu-facader op til 15 meters højde, nedvaskning af alger og anden naturlig forekomst af snavs, står vi klar til at tage fat!

I de tilfælde der er brug for ekstra rengøringseffekt, gør vi brug af neutrale sæber og miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler, der ikke gør skade på dyreliv, vandløb, søer og iøvrigt. Det giver ikke kun rene omgivelser, men også en ren samvittighed!

Kontakt SR Totalservice, så kigger vi på opgaven. 

Kan vi ikke udføre opgaven på en bæredygtig og miljømæssig forsvarlig måde, tillader vi os at sige nej tak til opgaven.

Få et gratis tilbud eller stil et spørgsmål


phone
Ring til os på
88 62 69 88
mail
Send en e-mail til srtotal@gmail.com

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud 

Vi tilbyder erfarent og effektivt mandskab til vinduespudsning, facadevask og solcellevask, så hvad end dine ruder er snavsede, facaden er fuld af skidt, eller du vil energieffektivisere ved at få rengjort de beskidte solceller, så er du meget velkommen til at kontakte SR Totalservice for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører opgaver for både virksomheder og privatpersoner året rundt i det meste af Østjylland. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!